• Magneettiset laastarit 2000 G

Kovaan kipuun suosittelemme 2000 Gaussin magneetteja (jopa useita samassa kohdassa) ja pitkäaikaiseen hoitoon tai ennaltaehkäisyyn 800 Gaussin laastareita.  400 Gaussin laastarit ovat hyviä ennaltaehkäisyyn sekä pitkäaikaiseen hoitoon, mutta erityisesti myös lapsille (+8 v) sekä vanhuksille. Laastareita voidaan kiinnittää myös useita samaan lihakseen, mutta vain lyhytaikaiseen kipuhoitoon, eli maksimissaan parin viikon hoitoon. Yhdessä arkissa on 10 kpl yksittäisiä magneetteja. 2000 Gaussin magneetteja tulisi käyttää kerrallaan vain noin 2-3 vr,k eli sen ajan, minkä pysyvät kiinni iholla.

Varoitus:

Älä käytä magneetteja, jos sinulla on sydämentahdistin tai olet raskaana. Älä käytä myöskään raajassa, jossa sinulla on vanhanaikaista rautaa sisältävä keinonivel. Voit käyttää huoleti uudentyyppisten titaanisten keinonivelten kanssa.


Aloita laastareiden käyttö rauhallisesti. Niskan ja hartianseudun alueella laastareita tulee käyttää tuntemuksen mukaan. Mikäli tunnet huimausta ja/tai heikotusta tai muuten huonoa oloa, vähennä laastareiden määrää tai tehoa kunnes totut niihin.

Magneettisen laastarin edut:

       nopein kivun liennytys ja relaksantti lihaksille 

       särkylääkkeiden sijaan - rentouttaa nopeasti 

       vähentää turvotusta    

       helpottaa stressiä    

       vähentää erityyppisten sairauksien oireita ja kipuja, kuten reumakivut, lihaskivut ja krampit, krooniset kivut, jäykkä niska, hartia- ja nikamakivut    

       helpottaa oireita poskionteloissa, kun laitat magneetit poskelle

       lämmittää jalkoja öisin, kun laitat laastarit nilkkoihin

Puhdista iho ennen laastarin laittoa. Näin laastari pysyy parhaiten paikallaan jopa viikkoja.


Magneettiset laastarit 2000 G

  • Tuotekoodi: Magneettiset laastarit 2000 G
  • Saatavuus: Varastossa
  • 11.90€

  • Veroton: 9.60€

Tägit: Magneetiset laastarit 2000 G

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK