Magneettitikulla käsitellyn veden juominen on hyvä tapa ylläpitää terveyttä ja hyvää vointia.

Aloita rauhallisesti käsitellyn veden juonti. Jos juot aluksi liikaa magneetilla käsiteltyä vettä, se voi aiheuttaa löysän vatsan. Usein jo viikon totuttelun jälkeen voit juoda kaiken veden käsiteltynä.

Magneettitikulla käsitellyn veden edut:

       Edistää ruuansulatusta 

       Vähentää happoisuutta   

       Parantaa aineenvaihduntaa 

       Ennalta ehkäisee munuaiskivien syntyä 

       Auttaa vaihdevuosivaivoihin 

       Helpottaa flunssan oireita

       Auttaa laihdutuksen yhteydessä

Käsitelty vesi sopii myös erinomaisesti kasveille ja eläimille.

Olemme testanneet tikkua myös viinin ja samppanjan kanssa. Henkilö, joka sai herkästi päänsärkyä punaviinistä, nautti useita lasillisia punaviiniä illan aikana, eikä saanut päänsärkyä. Lisäksi viinin maku muuttui selkeästi. Kaikki viiniä maistaneet pitivät siitä paljon enemmän sen jälkeen, kun olivat käyttäneet tikkua viinilasissa muutaman sekunnin. Viini pehmeni ja maku oli miellyttävämpi. Henkilö, joka ei voinut juoda kuohuviiniä normaalisti, koska se aiheutti ongelmia, nautti samppanjasta eikä saanut oireita, kun tikku oli ollut hetken samppanjalasissa.

Magneettitikulla käsitelty vesi on erinomaista myös kahvivetenä. Tällöin tikkua käytetään kylmässä vedessä 10-15 sekuntia ennen kuin vesi kaadetaan kahvinkeittimeen. Tikkua ei koskaan saa laittaa kiehuvaan tai kuumaan veteen, koska se heikentää magneetin tehoa.

Tuotetiedot:

Yksi paketti sisältää yhden 15 cm pitkän magneettisen, ruostumattomasta teräksestä valmistetun vesitikkun, jossa on 18.000 Gaussin magneetti. Sen pintavahvuus on 1100 Gaussia.   


Magneettinen vesitikku

  • Tuotekoodi: Magneettinen vesitikku
  • Saatavuus: Varastossa
  • 24.90€

  • Veroton: 20.08€

Tägit: Magneettinen vesitikku

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK