Magneettinen hartiatuki auttaa hartia- ja niskakivuissa. Se antaa helpostusta jäätyneeseen olkapäähän ja muihin olkapään kipuihin. Se helpottaa lihasvammoja, ja auttaa niitä paranemaan nopeammin. Samoin leikkausten jälkeen tämä nopeuttaa paranemista. Erityisesti apua tästä tuesta ovat saaneet reumapotilaat sekä urheilijat.

Tämä magneettinen hartiatuki sisältää 18 kpl magneetteja, joiden koko on 18 x 5 mm, ja kaikkien vahvuus on 800 Gaussia. Tämän on kiinalaisen lääketieteen mukaan todettu olevan sopiva määrä magneettia tällä vartalon alueella olevia kiputiloja hoidettaessa.

Yksi koko sopii kaikille. Tuotetta voidaan käyttää ympäri vuorokauden tai tarpeen mukaan.

Hartiatuki on helpompi pukea päälle, kun laittaa ensin tarranauhan kiinni tuen takapuolelle. Samoin on huomioitava se, tuleeko tuki oikeaan vai vasempaan olkapäähän.  Tämän jälkeen tuen voi pukea ylle samoin kuin laittaisi käden hihaan. Lopuksi tarranauha kiristetään kainalon alta edestä kiinni tukeen. 

Valmistusmateriaali: Neopreeni

On olemassa pieni joukko ihmisiä, jotka ovat neopreenille allergisia. Suosittelemme näitä henkilöitä käyttämään tuotetta puseron päällä.     

Pesuohjeet:

Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella.

Kuivatetaan vaakatasossa pyyhkeen päällä. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.
Magneettinen hartiatuki

  • Tuotekoodi: Magneettinen hartiatuki
  • Saatavuus: Varastossa
  • 74.50€

  • Veroton: 60.08€

Tägit: Magneettinen hartiatuki

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK