Magneettinen monikäyttövyö lisää voimakkaasti verenkiertoa ja useat asiakkaat ovat kokeneet, että tuote käynnistää lymfakierron, ja poistaa näin turvotusta. Urheilijat käyttävät tätä ensiapuhoitona lihasvammoihin ja kramppeihin. Erityisesti siitä ovat apua saaneet naiset gynekologisiin vaivoihin, kuten kuukautiskipuihin ja vaihdevuosivaivoihin. Se on auttanut erilaisiin selkäkipuihin, mm. selkäreumaan. Kylkiluun murtumien hoitamisessa tämä on ollut erinomainen apu, samoin välilevyn pullistumassa. Tuki on tehokas apu yläselän ja nikamien kiputilojen hoitoon, ja näihin sitä erityisesti suosittelemme. Käyttökohteena myös leikkauspotilailla haavojen nopeampi paraneminen ja erilaisten ihottumien hoito.

Magneettinen selkätuki sisältää 12 kpl magneetteja, joiden koko on 15 x 5 mm. Kaikkien voimakkuus on 450-550 gaussia, ja ne on sijoitettuina tärkeimpiin akupisteisiin. Näin ne tuovat parhaan avun verenkierron lisäämiseen. 

Tuotetta voidaan käyttää ympäri vuorokauden. 

Selkätukea löytyy kolme eri kokoa: S on todella pienelle ihmiselle tai lapselle ja M sekä L sopivimmat paremmin suomalaisille. 

Pesuohjeet:

Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella.

Kuivatetaan vaakatasossa pyyhkeen päällä. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.


 


Magneettinen selkätuki

  • Tuotekoodi: Magneettinen selkätuki
  • Saatavuus: Varastossa
  • 39.00€

  • Veroton: 31.45€

Vaihtoehdot


Tägit: Magneettinen selkätuki

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK