Magneettinen niskatuki sisältää 18 kpl magneetteja, kooltaan 18 x 5 mm. Kaikkien magneettien voimakkuus on 800 Gaussia. Tuote koostuu kolmesta osasta: niskan ympäri tuleva nauha, jossa tarranauhakiinnitys sekä kaksi erillistä magneettista, puolipyöreän muotoista pientä tyynyä. Näissä tyynyissä on molemmissa 9 kpl magneetteja, jotka voidaan tarrakiinnityksellä asettaa kaulan ympäri menevään nauhaan ja haluttuihin kohtiin.  Nämä voidaan laittaa siis ylemmäs niskaan, alemmas selkään tai kaularangan molemmille puolille. Pienet tyynyt voidaan myös kiinnittää ensiksi toisiinsa ja muodostaa näin pidempi hoitoalue. Tuotetta on yhdessä koossa, joka sopii kaikille.

Tuotetta voi käyttää pään alueella yhteensä 8-10 tuntia vuorokaudessa. Tätä pidempi käyttöaika saattaa olla haitallista aivojen verenkierrolle.

Erityisesti apua tästä tuotteesta ovat saaneet reumapotilaat ja laulajat.

Miten magneetit toimivat?

   Magneetit vaikuttavat ihmisen sähkökenttään ja saavat solut työskentelemään tehokkaammin. Magneettiterapian avulla verenkierto vilkastuu ja veren hapenkuljetuskyky paranee lisäten näin solujen aineenvaihduntaa. Tähän vaikuttaa mm. veressämme olevan rauta.

Magneettinen niskatuki on auttanut seuraaviin vaivoihin:

-     niskan, kaularangan ja hartian seudun kivut ja liikkuvuus

-     niskan ja kaularangan alueen rentouttaminen

-      nukahtamisvaikeudet ja levoton, rauhaton uni

-     nikamien turvotus, huono lymfakierto

-     kallonpohjan lihasten kireys, jolloin auttaa parantamalla isojen verisuonten verenkiertoa aivoihin

-     leikkauksen jälkeinen turvotus

 

Mikäli hoidon alkaessa tuntuu pyörrytystä tai huonoa oloa, aloita hoidot jaksoissa seuraavasti:

Pidä niskatukea sen ajan, kun tuntuu hyvältä, ja ota se pois pariksi tunniksi. Kokeile tämän jälkeen uudelleen tukea niskan alueelle ja poista taas, mikäli tuntuu huonolta. Tottuminen voimakkaaseen magneettiin voi kestää 5 – 7 vrk, minkä jälkeen elimistö yleensä tottuu magneettitukeen.


Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.Magneettinen niskatuki

  • Tuotekoodi: Magneettinen niskatuki
  • Saatavuus: Varastossa
  • 45.90€

  • Veroton: 37.02€

Tägit: Magneettinen niskatuki

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK