Magneettinen nilkkatuki sisältää 10 kpl magneetteja, joiden koko on 9.5 x 5 mm, sekä 2 kpl irrallisia lisämagneetteja kooltaan 25 x 5 mm. Nilkkatuen magneetit on sijoitettu siten, että ne asettuvat akillesjänteen taakse akupisteisiin, kahteen riviin. Kaikkien magneettien voimakkuus on 500 Gaussia.  Lisämagneetit voidaan tarrakiinnityksellä sijoittaa juuri sinne, missä kipua tuntuu eniten.

Tuote auttaa myös kylmiin jalkoihin, koska se lisää jalkojen verenkiertoa. Samoin verenkiertoa parantamalla nilkkatuki poistaa nilkan turvotusta. Tuotetta voidaan käyttää ympäri vuorokauden.

Nilkkatukia on kahta eri kokoa. Tukea voidaan käyttää joko suoraan iholla tai sukan päällä. Tuotetta on kehuttu kovasti, erityisesti sen asentamisen helppouden vuoksi. Koska tuki on ohut, se mahtuu myös kenkiin sisälle.  Ainahan nämä vievät tilaa kengästä, mutta potilaat ovat saaneet ne mahtumaan.  Nilkkatukea ei saa kiristää liian tiukalle, sillä verenkierto ei parane, jos tuki kiristetään liian tiukalle. Magneettisen tuen avulla pyritään palauttamaan nilkan normaalit liikeradat.

Erityisesti apua ovat saaneet henkilöt joiden nilkka on nyrjähtänyt, joilla on rasitusvammoja tai kroonisia nilkkakipuja.

Suosittelemme tuotetta:

-          nyrjähdyksiin ja venähdyksiin

-          akillesjännevaivoihin

-          nilkan turvotukseen ja muihin nilkkakipuihin

-          jalkapöydän päällisiin kipuihin erityisesti lisämagneettien avulla

Valmistusmateriaali: Neopreeni.

On olemassa pieni joukko ihmisiä, jotka ovat neopreenille allergisia.  Suosittelemme tällaisissa tapauksissa käyttämään tuotetta sukan päällä. 

Pesuohjeet:

Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella.

Kuivatetaan vaakatasossa pyyhkeen päällä. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.Magneettinen nilkkatuki

  • Tuotekoodi: Magneettinen nilkkatuki
  • Saatavuus: Varastossa
  • 43.10€

  • Veroton: 34.76€

Vaihtoehdot


Tägit: Magneettinen nilkkatuki

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK