Magneettinen monikäyttövyö lisää voimakkaasti verenkiertoa ja useat asiakkaat ovat kokeneet, että tuote käynnistää lymfakierron, ja poistaa näin turvotusta. Erityisesti siitä ovat apua saaneet naiset gynekologisiin vaivoihin, kuten kuukautiskipuihin ja vaihdevuosivaivoihin. Se on auttanut erilaisiin selkäkipuihin, mm. selkäreumaan. Kylkiluun murtumien hoitamisessa tämä on ollut erinomainen apu, samoin välilevyn pullistumassa. Urheilijat käyttävät tätä ensiapuhoitona lihasvammoihin ja kramppeihin. Käyttökohteena myös leikkauspotilailla haavojen nopeampi paraneminen ja erilaisten ihottumien hoito.

Magneettinen monikäyttövyö on pituudeltaan 105 cm, ja se sisältää 16 kpl magneetteja, joiden koko on 18 x 5 mm ja kaikkien voimakkuus on 800 Gaussia. Tämä tuote on hyvin monikäyttöinen. Jos magneetit pidetään selkäpuolella, tuote auttaa selkävaivoihin. Jos käännät magneetit vatsan puolelle, saat apua mm. kuukautiskipuihin  tai vatsakipuihin. Jos kipuja on kyljessä, käännä magneetit sinne. Lisäksi tuotetta on käytetty myös niskan ja kaulan ympärillä auttamaan niskavaivoissa. Monikäyttövyö on hyvä ensiapu, sen voi kietaista kaikkialle sinne, missä kipua tuntuu, vaikkapa reiden tai pohkeen ympärille, jos pohje kramppaa. Tuote ei korvaa polvitukea tai rannetukea, sillä magneetit eivät sijoitu aina kietaisemalla akupisteiden kohdalle, josta ne auttaisivat parhaiten. Tuotetta voi käyttää ympäri vuorokauden.


Valmistusmateriaali: Neopreeni

On olemassa pieni joukko ihmisiä, jotka ovat neopreenille allergisia. Suosittelemme tällaisissa tapauksissa käyttämään tuotetta vaatteiden päällä. 

Pesuohjeet:

Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella.

Kuivatetaan vaakatasossa pyyhkeen päällä. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.Magneettinen monikäyttövyö

  • Tuotekoodi: Magneettinen monikäyttövyö
  • Saatavuus: Varastossa
  • 49.90€

  • Veroton: 40.24€

Tägit: Magneettituet

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK