Magneettisia käsineitä voidaan käyttää reuma- ja nivelrikkokipujen hoitoon. Ne soveltuvat myös hyvin verenkierron parantamiseen ja erilaisiin urheilutilanteisiin, kuten pyöräilyyn. Leikkauksen jälkeen ne lievittävät turvotusta.


Magneettiset käsineet sisältävät 8 kpl magneetteja, joiden koko on 9.5 x 5 mm. Kaikkien magneettien voimakkuus on 800 Gaussia.  Käsineitä voidaan käyttää ympäri vuorokauden, mutta ne eivät ole työkintaat.  Nämä ovat hoitotuotteet, joita ei saa repiä pois käsistä. Niitä käytettäessä on hyvä välttää sormuksien käyttöä, sillä terävät esineet repivät käsineiden sisäiset magneettipussit rikki. Kun katsot hanskojen sisälle, niin näet mitä tarkoitamme.  

Käsineitä valmistetaan kolmea eri kokoa. Kun mietit kokoa, ota mieluummin yhtä kokoa isommat kuin pienemmät. Käsineitä voi käyttää joko suoraan iholla tai puuvillahanskojen päällä. Magneetit on sijoitettu akupisteisiin, jolloin ne antavat tehokkaamman hoidon. Kiinalaisessa akupistehieronnassa samoin kun itse neuloilla annetavalla akuhoidolla keskitytään akupisteisiin. 

Asiakkaat kertovat: video


Valmistusmateriaali: Neopreeni

On olemassa pieni joukko ihmisiä, jotka ovat neopreenille allergisia. Suosittelemme tällaisissa tapauksissa käyttämään käsineiden alla puuvillakäsineitä.

Pesuohjeet:

Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella.

Kuivatetaan vaakatasossa pyyhkeen päällä. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.
Magneettiset käsineet, 2 kpl

  • Tuotekoodi: Magneettiset käsineet
  • Saatavuus: Varastossa
  • 68.20€

  • Veroton: 55.00€

Vaihtoehdot


Tägit: Magneettiset käsineet

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK