Magneettinen kyynärtuki sopii erityisesti tennis-ja golfkyynärpään vaivoihin ja muihin kyynärkipuihin. Se parantaa kyynärpään verenkiertoa. Erityisesti apua kyynärtuesta ovat saaneet reumapotilaat ja urheiiljat.

Tuki sisältää 24 kpl magneetteja, joiden koko on 9.5 x 5 mm sekä 2 kpl lisämagneetteja, joiden koko on 25 x 5 mm. Lisämagneetit voidaan tarrakiinnityksellä sijoittaa juuri sinne, missä kipua tuntuu eniten.
Kaikkien magneettien voimakkuus on 500 Gaussia. Kiinteät magneetit on sijoitettu ns. akupisteisiin.

Yksi koko sopii kaikille. Tukea voidaan käyttää ympäri vuorokauden tai tarpeen mukaan. Sitä voidaan käyttää joko suoraan iholla tai vaatteiden päällä.

Valmistusmateriaali on neopreeni. On olemassa pieni joukko ihmisiä, jotka ovat neopreenille allergisia.  Suosittelemme tällaisissa tapauksissa käyttämään tukea vaatteiden päällä. 

Pesuohjeet:

Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella.

Kuivatetaan vaakatasossa pyyhkeen päällä. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.Magneettinen kyynärtuki

  • Tuotekoodi: Magneettinen kyynärtuki
  • Saatavuus: Varastossa
  • 59.00€

  • Veroton: 47.58€

Tägit: Kyynärtuki

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK