Suomessa on yli miljoona ihmistä, joilla on univaikeuksia!

       Magneettinen tyynynalusta on monipuolisin tuotteemme. Tyynynalustaa käytetään mm. unihäiriöihin, päänsärkyyn, huimaukseen ja tinnitukseen. Asiakkaat ovat kertoneet myös tuotteen auttavan hartia- ja niskaseudun kireyteen ja myös yölliseen liikapurentaan, sillä se rentouttaa lihaksia. Sitä voidaan käyttää tyynyn ja tyynyliinan välissä tai lakanan ja patjan välissä, jolloin tuote pysyy hyvin paikoillaan. Huomioitavaa on, että  pään alueella magneettista alustaa saa käyttää vain 8-10 tuntia vuorokaudessa.

       Astmaatikot ovat tunteneet, kuinka keuhkoissa verisuonet tuntuvat avautuvan. Viikon käytön jälkeen keuhkoissa on ollut huomattavasti enemmän voimaa ja puhtia.

       Alustaa voidaan käyttää myös selän, lonkan, reiden tai muun raajan ympärillä. Autoilijat käyttävät tätä alustaa selän takana vilkastuttamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Näissä tilanteissa käyttö voi olla ympärivuorokautista.


Magneettisen tyynynalustan materiaali on valkoista kangasta, jossa on 40 % puuvillaa ja 60 % polyesteriä. Sen koko on 45 x 33 cm. Alustan sisällä on 40 kpl magneetteja, joiden koko on 14x4mm. Kaikkien magneettien voimakkuus on 1000 Gaussia.


Asiakkaat kertovat: video 


Erityisesti apua ovat saaneet:

-       reumapotilaat selän reumakipuihin

-       unettomuudesta ja univaikeuksista kärsivät

-       masennuspotilaat

-       astmaatikot

-       päänsärkyä potevat

-       asiakkaat, joilla on välilevyn pullistuma tai kroonisia selkäkipuja

-       lonkkasärkyä potevat

-       asiakkaat, joilla on levottomien jalkojen oireyhtymä

Pesuohjeet:

Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella.

Kuivatetaan vaakatasossa pyyhkeen päällä. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.


Magneettinen tyynynalusta

  • Tuotekoodi: Magneettinen alusta 34180
  • Saatavuus: Varastossa
  • 74.50€

  • Veroton: 60.08€

Tägit: Magneettiset tuotteet

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK