Polven kipuihin ja turvotukseen, leikkauksen jälkeiseen hoitoon, risti- sekä nivelsiteiden venähdyksiin, muihin risti- tai nivelsidevammoihin. Suositellaan polvileikkauksen jälkeiseen hoitoon, vähentää huomattavasti kipua ja turvotusta sekä tukee polvea.


Magneettinen polvituki sisältää 16 kpl magneetteja, joiden koko on 18 x 5 mm. Kaikkien magneettien voimakkuus on 800 Gaussia. Magneetit on sijoitettu akupisteisiin, jotta niiden vaikutus eli verenkierron lisäämisteho olisi mahdollisimman hyvä. Polvitukea voidaan käyttää ympäri vuorokauden.

Hetkelliseen, kovaan polvikipuun voidaan tuki laittaa myös nurinpäin, jolloin kivun liennytys on nopeampaa. Tämä ei kuitenkaan paranna polvea, joten suosittelemme siis vain noin 30-45 min käyttöä nurinpäin. Sen jälkeen tuote on syytä kääntää ja käyttää oikeinpäin.

Polvitukea on viittä eri kokoa, S - XXL. Sitä voidaan käyttää joko suoraan iholla tai vaatteiden päällä.

Suosittelemme tuotetta asiakaspalautteen perusteella erityisesti:

-          kaikenlaisiin polvikipuihin, kuten polvikierukan kipuun - niin urheilijoille kuin muutenkin aktiivisesti liikkuville

-          turvonneisiin polviin

-          reumapotilaan polvisärkyihin

-          leikkauksen jälkeiseen paranemiseen, jolloin se estää turvotusta

Lisäämme luetteloon tietoja sitä mukaa, kun saamme lisää palautetta, joten otamme mielellämme vastaan tietoja siitä, mihin vaivoihin olette tästä tuotteesta saaneet apua.

Valmistusmateriaali: Neopreeni

On olemassa pieni joukko ihmisiä, jotka ovat neopreenille allergisia.  Suosittelemme tällaisissa tapauksissa käyttämään tukea vaatteiden päällä. 

Pesuohjeet:

Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella.

Kuivatetaan vaakatasossa pyyhkeen päällä. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.Magneettinen polvituki

  • Tuotekoodi: Magneettinen polvituki
  • Saatavuus: Varastossa
  • 72.90€

  • Veroton: 58.79€

Vaihtoehdot


Tägit: Magneettinen polvituki

x
Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta sivuilla. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK