Asiakkaat kertovat

https://www.youtube.com/watch?v=56VWDqKZKW4

Reumakipujen hoito Apua nivelkipuihin Magneettiset käsineet BS-magneettituet www.bs-magneettituet.com

Reumaoireiden lääkkeettömillä tukihoidoilla tuntuvia säästöjä
Suomessa diagnosoitavissa olevista reumatyyppisistä kivuista kärsii noin 2,2 miljoonaa
ihmistä. Hoitokustannuksiksi muutettuna se tarkoittaa THL:n arvion mukaan 2-3 miljardia
euroa. Reumaoireiden lääkkeettömillä tukihoidoilla pystyttäisiin kuitenkin paitsi säästämään
hoitokustannuksissa myös helpottamaan tuntuvasti potilaan toimintakykyä ja elämänlaatua.
Magneettiterapia, kuten moni muukin vaihtoehtoinen hoitomuoto, on valitettavasti kohdannut paljon skeptisyyttä ja monesti se on luokiteltu humpuukiksi. Magnetismi ei kuitenkaan ole magiaa, eikä myöskään lääketiedettä - se on luonnontuote, joka on vihdoin saavuttamassa yhä laajenevan hyväksynnän varteenotettavana terapeuttisena hoitomuotona ympäri maailman ei vain Kiinassa.
Myös eläimet osoittavat merkittäviä positiivisia muutoksia kun niillä käytetään magneetteja. Tämä seikka kumoaa väitteen, jonka mukaan magneettiterapiassa olisi kyse vain placebo vaikutuksesta ihmisillä.

Magneettiterapiasta tehdään jatkuvasti tutkimuksia, joiden myötä uusia havaintoja magneettien positiivisista terveys-vaikutuksista nousee esiin. Vuonna 2003 USA:ssa tehtiin tuplasokkotutkimus, jossa 375 diabeteksesta kärsivää henkilöä käytti neljän kuukauden ajan magneettipohjallisia. Tutkimus osoitti, että magneetti-pohjalliset paransivat merkittävästi diabeetikkojen jalkaoireita, mm. vähensivät kivun säteilyä jalkoihin, jalkojen turtumista, puutumista ja särkyä.