Magneettiset pohjalliset on paras mahdollinen lahja diabeetikolle.

Monilla diabeetikoilla on sairautensa johdosta useita sellaisia murheita, joita tautia sairastamattomilla on vähemmän. Yleisimmät näistä ovat silmänpohjan rappeuma ja erilaiset ongelmat jaloissa heikentyneen verenkierron vuoksi, kuten tunnottomuus ja erilaiset säryt. 

Mihin magneettiterapia perustuu?

Sairastuneen kehon sähkömagneettinen lataus tasapainottuu magneettien aikaansaamien magneettivirtausten avulla ja tämä tuo monenlaista apua hankaliin oireisiin. Magneettiterapia vilkastuttaa verenkiertoa ja kuljettaa kipupaikkaan happea.  Se vie myös turvotusta pois kipukohteesta. Magneetit auttavat erityisesti ääreis- ja mikroverenkierrossa. Lisäksi magneetit tehostavat lymfakiertoa, minkä johdosta jalkojen turvotus vähenee.

Diabeetikot kertovat, että jalat tuntuvat magneettien käytön johdosta paremmilta. Tunnottomiin kohtiin on saatu tuntoa takaisin ja jalat tuntuvat myös talvella lämpimiltä. Magneettisten pohjallisten avulla diabeetikoille on saatu varmuudella enemmän terveitä päiviä. Erityisesti vanhemmat diabeetikot ovat hyötyneet näistä. Magneettien vaikutuksesta on tehty myös paljon lääketieteellisiä tutkimuksia. Esimerkiksi vuonna 2003 Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan yli 80 % käyttäjistä koki magneettien käytöllä olevan positiivisia vaikutuksia, eikä haitallisia sivuvaikutuksia ilmennyt.

Ohjeistusta: (joka löytyy myös paketin sisältä)

Pohjalliset ovat yhtä kokoa, josta leikataan kuhunkin jalkaan ja kenkään sopiva pohjalliseen painettujen kokoviivojen avulla.  Älä leikkaa heti oman kokosi mukaan, vaan ainakin yhtä kokoa isommaksi. Lestit ovat erilaisia ja sovittamalla saat parhaan lopputuloksen. Isoksi leikattua pohjallista voi aina pienentää, mutta poisleikattua osaa on lähes mahdotonta saada takaisin.

Pohjalliset sopivat erinomaisesti myös sellaisille henkilöille, jotka kävelevät tai seisovat paljon. Jo noin viiden päivän käytön jälkeen nilkka- tai polvisukan reunasta huomaa, että jalat eivät ole turvoksissa. Suosittelemme kaikille magneettipohjallisten käyttöä.