BS-magneettituet Ruotsissa – myyvät joka viikko paremmin ja paremmin.  Organisaatio tekee hyvää työtä ja kaikissa Ruotsin ketjuissa on tuotteitamme esillä.  Ei vielä kaikissa liikkeissä mutta töitä tehdään. 

BS-magneettituet Puolassa – tuotteet ovat myynnissä nyt myös Puolassa.  Puolassa on nyt myyntiorganisaatio, joka on käynnistänyt tuotteidemme myynnin.  Siellä on saatu kaikki valmiiksi ja ensimmäiset jälleenmyyjätkin jo löydetty.

BS-magneettituet – Sveitsissä?  Tällä viikolla neuvottelut Sveitsissä paikallisen maahantuojan kanssa. 

Pyrimme yhteistyössä rakentamaan BS-magneettituista kansainvälistä merkkiä.  Tavoitteemme ovat, että tuotteemme ovat laadullisesti markkinoiden parhaat tai vähintään yhtä hyvät kun parhaat.  Olemme varmasti markkinoiden kärjessä esim. magneettipohjallisissa.  Oikein sijoitetut magneetit, erilaiset polarisoinnit, turmaliini magneetit ja infrapuna, sekä EVA pinnoite.  Tällaista kokonaisuutta ei muilta löydy.  EVA pinnoitteiset pohjalliset maksavat Ruotsissa yli 100 €.  Huipputuotteitamme ovat myös laastarit, joita useat apteekit myyvät, magneettinen alustamme, jne. 

Kehitämme tuotteitamme koko ajan.  Uusia tuotteita on myös tuotekehityksen alla.  Valitse sinäkin BS-magneettituet.